Brandmerken

Uw eigen ontwerp

Als u een werkstuk gemaakt heeft is het mooi om een persoonlijk kenmerk aan te brengen op uw werkstuk, soms wordt dit gedaan met slagletters of viltstift.

Ik kan voor u een brandstempel maken naar uw eigen ontwerp of mij een ontwerp laten maken met uw initialen. U kunt kiezen uit verschillende formaten en stempels.

Ik lever elektrische stempels of stempels die u zelf moet verwarmen. De prijzen kunnen dus wel variëren. 

Heeft u een eigen ontwerp of idee, kijk dan op de website, hoe u het kunt aanleveren.

Verschillende formaten

Bent u geïnteresseerd in een brandmerkstempel voor uw houtdraaiwerk ? Dan vindt u hier deskundig advies en een uitstekende service. De brandstempel prijs is daarbij ook van belang. Wilt u een brandstempel kopen let dan goed op het formaat. Wij bieden u alle mogelijkheden.

Onze electrische brandstempels hebben een opwarmtijd van slechts acht tot tien minuten. Alleen de grote stempels hebben vanwege het grote oppervlak meer tijd nodig om op de juiste temperatuur te komen.

Een markering met een brandstempel vervaagt niet en is voor altijd. Behalve een nostalgische uitstraling brand je een afbeelding in het materiaal en is deze niet meer weg te wissen. Inktafdrukken met kleur daarentegen vervagen in zonlicht, verdwijnen met schuren en lossen op met reinigingsmiddelen.

Mijn werkplaats

Een brandmerk met een eigen tekst of afbeelding ziet er altijd als nieuw uit en is onuitwisbaar. Een logo brandmerk kan ook heel mooi zijn en een echte “indruk” achterlaten. U zult er snel achter komen: “Mijn brandmerk laat een blijvende indruk achter” zowel in het hout als in de aandacht van uw klanten.

Onze brandstempels zijn ingesteld op het brandmerken van hout. Van belang is de druk en de tijd van het branden in het hout. Oefen altijd eerst even op een afvalstukje. Zet op het hout uw brandstempel en geef een lichte druk gedurende een paar seconden.

Het Graveren

Scroll naar boven